vrijdag 15 augustus 2014

Vegetarische Ovenschotel

Ingrediënten


  • 3 tomaten in plakjes
  • 1 courgette in plakjes
  • 1 aubergine in plakjes
  • 1 blik artisjokharten uitgelekt en in plakjes gesneden
  • 1 à 2 sjalotjes grof gesneden
  • Provencaalse kruiden
  • 3 eieren
  • 60 gr. parmezaanse kaas
  • zout en peper
  • 2 eetl. olijfolie
  • 5 gekookte aardappelen in plakjes
ovenschotel voor dat hij de oven in ging



Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet de ovenschaal in met wat olijfolie.


Bereidingswijze

Leg de gesneden groenten, aardappelen en ui in de ovenschaal.
Strooi de provencaalse kruiden over de groenten. 
Klop in een kom de eieren los, en voeg zout en peper toe. Schenk dit mengsel over de groenten. 
Strooi de kaas er over heen. 
Laat de schotel in 30 min. gaar en goudbruin worden.
het resultaat

Lekker met stokbrood.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen